Homepage 2017-12-20T10:53:33+00:00

“In viata, in natura nu-i nimic fara sudura”

Sudarea prin procedeul WIG (wolfram inert gaz) este considerat cel mai dificil procedeu de sudare din industrie dar si cel mai precis. Se realizeaza sub protectie de gaz inert si se poate face cu sau fara metal de adaos. Prin curgerea continua a gazului inert se obtine protejarea electrodului (realizat din wolfram) si a baii de metal topit impotriva influentei nefavorabile a gazelor din aer.
Gazul protector, cum reiese si din denumirea lui, are rolul de a proteja zona de sudare efectiva. Deoarece majoritatea metalelor reactioneaza cu aerul formandu-se oxizi, care ingreuneaza trecerea curentului, este necesar ca in imediata vecinatate a procesului de sudare sa nu fie aer. Acest lucru se realizeaza prin intermediul gazului protector.

Sudura Aluminiu

Dificilul procedeu de sudare tig-wig pentru aluminiu si aliajele sale nu mai este o problema pentru noi, realizam cele mai dificile lucrari in acest sens, uzand de cele mai noi tehnologii, echipamente si materiale.

Sudura Otel

Realizam suduri pentru piese si subansamble din otel aliat, tevi, profile, cazane de joasa si medie presiune ,reparatii si confectii de boilere pentru preparareea apei calde si stocarea acesteia.

Sudura Inox

Realizam sudura in mediu protector cu echipamente profesionale de ultima generatie (marca Castolin-Fronius) pentru tevi de inox cu utilizari diverse, flanse, balustrade si copertine,diverse confectii metalice, racorduri, etc.

SUDURI TIG-WIG REALIZATE

Cateva dintre lucrarile noastre de referinta

Sudura Tig-Wig

Daca esti interesat de Sudura Tig-Wig in judetul Hunedoara, ne poti contacta prin una din modalitatile de mai jos.

“In viata, in natura nu-i nimic fara sudura”

Suna acum
Obtine directii